Sluiten

WEEK 43 | EXPEDITIE ROBINSON ARRANGEMENT + PFLEIDERER ACTIE

Wil je samen met je collega’s een topdag beleven? Het Expeditie Robinson avontuur valt dan zeker in de smaak! Geheel in thema start het programma in het basecamp. De teams zijn bekend en de eerste personen hebben de Robinson ketting al verdiend. Nu gaat de strijd écht beginnen…

Test je overlevingsskills tijdens diverse activiteiten zoals vuur maken zonder aansteker en het bouwen van een stevig vlot of katapult. Zet alles op alles en verzamel zoveel mogelijk amuletten om een voorsprong te verdienen bij de allesbepalende finaleproef. Maar alleen kracht en een goede samenwerking is niet voldoende. Heeft jouw team ook de nodige brains in huis? Beantwoord de Robinson vragen juist, overwin de tropische klimpalm en kom als beste uit de eilandraad.

Bekijk hier de verloting

Welk team gaat de Expeditie Robinson uitdaging aan? Oftewel: wie is de winnaar van de Spaarplan prijs van vorige week? Elwin verzorgt deze week de verloting en heeft een speciale aankondiging voor de weekprijs van week 44! Bekijk snel de onderstaande video.

Meer informatie spaarplan

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Als webshop klant maak je dit jaar dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Om de week verloten we de mooiste Spaarplan prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaats je een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maak je kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500,-. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dit is jouw kans om in de prijzen te vallen.

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen!

Meer over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen