Sluiten

Week 41 | 3x Tafeltennis tafel

Wie is de camping kampioen van het tafeltennis binnen jullie bedrijf? En wie rent het snelst rond de tafel en blijft geconcentreerd op de bal? Die discussie kan voor eens en altijd afgerond worden als je een van de 3 tafeltennistafels voor in (bijvoorbeeld) jullie kantine wint. Dat lees je goed, we geven er maar liefst 3 weg!

DE VERLOTING VAN DE TAFELTENNISTAFELS

Deze week verloot onze collega Erik uit Eindhoven de tafeltennistafels! Bekijk de video snel om te zien of je hebt gewonnen!

Meer informatie spaarplan

ELKE WEEK WEER PRIJS!

10 weken lang geven we weer demooiste prijzen weg bovenop het sparen van je punten. Als webshop klant maak je dit jaar zelfs dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Om de week verloten we de prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaats je een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maak je kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500,-. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dit is jouw kans om in de prijzen te vallen.

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen!

Meer informatie Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen