Sluiten

Week 40 | Winterfeest Arrangement | Online only

De eerste week van het Baars & Bloemhoff Spaarplan is begonnen, en hoe! Deze week geven we een Winterfeest arrangement weg met allemaal lekkere drankjes en hapjes. Dit arrangement is speciaal voor de komende winterdagen zodat je samen met je team gezellig het jaar kan afsluiten.

BEKIJK DE VERLOTING VAN HET WINTERFEEST

Traditiegetrouw hebben we weer een heuse verloting om de winnaars bekend te maken van de weekprijzen. Zo maakt onze collega Sigrid van de vestiging Utrecht in deze video de winnaar van het Winterfeest arragement bekend, bekijk de video snel!

Meer informatie spaarplan

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Als webshop klant maak je dit jaar dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Om de week verloten we de mooiste Spaarplan prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaats je een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maak je kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500,-. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dit is jouw kans om in de prijzen te vallen.

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen!

Meer informatie Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen