Sluiten
  • Golden Tulip Nijkerk

Rijke materialen in Golden Tulip Hotel


Het Golden Tulip hotel ‘Ampt van Nijkerk’ bevindt zich letterlijk in het Hart van Holland. Gelegen in een prachtig landelijke omgeving op de grens van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, kun je in het recent gemoderniseerde hotel genieten van een ontspannen overnachting temidden van prachtig op elkaar afgestemde materialen. 

Stijlvol ingerichte suites voorzien van Duropal HPL

Bij de modernisering van het hotel werd door de architect de gast centraal gesteld. De suites, gebouwd door Dokter Interieurbouw, hebben een stijlvolle inrichting bestaande uit een luxe tweepersoonsbed, een ruime garderobe en zithoek.

Zowel de achterwand van het bed, de garderobekast als het bureau en tevens kaptafel en tv-meubel werden gelamineerd met een houtlook HPL van Duropal. Om een warme ambiance te realiseren, werd gekozen voor het decor Zebrano. Zebrano kenmerkt zich door een afwisseling van lichte en donkere banen wat resulteert in een uitgesproken houtlook.

Bubbelbad met fantasiewand 

De nog luxere bruidssuite is tevens uitgerust met openhaard en bubbelbad. De achterwand van het bubbelbad werd bekleed met Duropal. Het HPL van Duropal leent zich uitstekend voor deze toepassing door haar zeer hoge bestendigheid tegen vocht en waterdamp. Met de vele materialen en combinatiemogelijkheden geeft het Duropal-assortiment een bijna onbeperkte keuze in kleuren, structuren en basismaterialen. In combinatie met het bubbelbad werd gekozen voor een fantasie decor passende bij de rijke materialen waar het door omgeven wordt.Als gast kun je heerlijk wegdromen in een warm interieur met rijke materialen en details. Of het nu een romantisch weekendje weg is of een zakenreisje, bij Golden Tulip in Nijkerk ben je voorzien van alle gemakken.

PROJECT SPECIFICATIES

Realisatie Dokter Interieurbouw B.V.
Fotografie Ronald Smits
Materialen Duropal HPL Zebrano 50016 VV, Duropal HPL Stucco Zwart F76048 SX, Thermopal U 1200 VV

GEBRUIKTE MATERIALEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen