Sluiten

3 juni 2021: Grande finale Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

Op donderdag 3 juni werden voor de derde keer op een rij de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards uitgereikt. De beste interieurbouwers en meubelmakers van Nederland werden deze editie digitaal in de schijnwerpers gezet. Letterlijk; want alle 48 finalisten waren live in de uitzending aanwezig op een enorm led scherm. Presentatoren John Faas (business unitmanager Baars & Bloemhoff), Kees Hoogendijk (directeur koninklijke CBM) en side-kick Elwin Jonkers (Solid Surface specialist) maakte er samen met de virtuele toeschouwers een onvergetelijke avond van. De Werkspoorfabriek vormde het imposante decor van de uitreiking.

Een overzicht van de winnaars van deze editie vind je hier terug!

Overzicht van de winnaars

Over de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

192 inzendingen, 8 categorieën, 4 regio’s en 52 finalisten. Van knappe keukens en kantoorinterieurs tot aan maatwerk meubels en Solid Surface specialiteiten, deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards werden we overspoeld met prachtige projecten en enthousiaste reacties van interieurbouwers uit heel Nederland. Met dé prijs voor en door interieurbouwers krijgen vakmanschap en maatwerk interieurs de aandacht die ze verdienen.

Bekijk hieronder per regio welke trotse interieurbouwers en projecten kans maakte op de felbegeerde awards.Nieuwe editie, nieuwe categorieën

Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk, reiken we dit jaar awards uit in maar liefst vier nieuwe categorieën. Tijdens de vorige edities werden we overladen met knappe keukens en mooie maatwerk meubels. Genoeg reden om voor beiden een aparte categorie in het leven te roepen. Zo maak je niet alleen kans om met een gehele woning in de prijzen vallen, maar ook met een maatwerk inbouwkast, room divider, tv-meubel of keuken. Ook Solid Surface projecten waren ieder jaar goed vertegenwoordigd. Omdat dit thermovormbare materiaal unieke ontwerpen mogelijk maakt en vraagt om specifieke kennis en skills, hebben we ook de categorie Solid Surface interieur aan het rijtje toegevoegd. Daarnaast verdienen Duurzame Interieurs met oog op de toekomst, mens en milieu vanaf dit jaar extra aandacht met een eigen Maatwerk Award. In totaal worden er dus prijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën én kan er straks weer gestemd worden voor de Publieksprijs.

Een Maatwerk Award win je niet voor niets. Hoogwaardige kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en de toepassing van traditionele en innovatieve technieken staan voorop. Daarnaast beoordeelt de professionele vakjury maatwerk projecten op de kennis van en het gevoel voor materialen en de context waarin deze worden toegepast.

VAN NOMINATIE TOT GRANDE FINALE: ZO VERLOOPT #MWA2020

Deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards verloopt net iets anders dan voorgaande jaren. In november selecteert een professioneel jurypanel, bestaande uit diverse interieurbouwers, de regiofinalisten. Op 11 december kon je de regiofinale live vanuit je eigen kantine of woonkamer volgen. We gaven dus een digitale draai aan de regiofinale, maar alle ingrediënten voor een feestelijke avond waren aanwezig. En de Grande Finale volgt op 3 juni om 17:00 uur, wederom in een digitale vorm. Maar we beloven dat het een spectaculaire show wordt waarin we een waardig podium geven aan alle deelnemers!

DE VAKPRIJS VOOR EN DOOR INTERIEURBOUWERS

De Baars & Bloemhoff Maatwerk Award is de vakprijs voor en door interieurbouwers. Omdat zij als geen ander weten wat maatwerk in de praktijk betekent, hebben we deze editie een jurypanel van interieurbouwers en professionals ingeschakeld om de regiofinalisten te selecteren. Benieuwd aan wie het de eer is om al die prachtige inzendingen te jureren? De voltallige jury stelt zich graag aan je voor in deze video en vertelt wat maatwerk voor hen betekent.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen