Let op: plan je exacte levermoment tijdens het bestellen zo goed mogelijk rondom de aankomende feestdagen zodat je jouw levering niet hoeft te missen

3 juni 2021: Grande finale Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

Noteer 3 juni 2021 maar alvast in je agenda, want dan vindt de grande finale van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards plaats! Tijdens de finale maken we het beste maatwerk (interieur) van Nederland bekend per categorie. Ook ditmaal gieten we de award show in een digitaal jasje en kan je dus vanaf iedere locatie samen met ons het vakmanschap vieren. Benieuwd welk interieurbouwers en projecten er als winnaar uit de bus komen? Kijk dan samen met ons live mee!

Stem op de Publieksprijs tijdens de live show

Naast winnaars in de acht categorieën wordt er wederom een Publieksprijs uitgereikt. Wie treedt er in de voetsporen van Intrica B.V. en wordt dit jaar de publieksfavoriet? Breng tijdens de live-uitzending op 3 juni jouw stem uit! Aan het einde van de uitzending sluiten de lijnen en zal worden onthuld welk project de meeste stemmen van het Nederlandse publiek heeft gekregen en zich terecht de publieksfavoriet mag noemen.

Over de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards

192 inzendingen, 8 categorieën, 4 regio’s en 52 finalisten. Van knappe keukens en kantoorinterieurs tot aan maatwerk meubels en Solid Surface specialiteiten, deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards werden we overspoeld met prachtige projecten en enthousiaste reacties van interieurbouwers uit heel Nederland. Met dé prijs voor en door interieurbouwers krijgen vakmanschap en maatwerk interieurs de aandacht die ze verdienen.

Bekijk hieronder per regio welke trotse interieurbouwers en projecten kans maken op de felbegeerde awards.Nieuwe editie, nieuwe categorieën

Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk, reiken we dit jaar awards uit in maar liefst vier nieuwe categorieën. Tijdens de vorige edities werden we overladen met knappe keukens en mooie maatwerk meubels. Genoeg reden om voor beiden een aparte categorie in het leven te roepen. Zo maak je niet alleen kans om met een gehele woning in de prijzen vallen, maar ook met een maatwerk inbouwkast, room divider, tv-meubel of keuken. Ook Solid Surface projecten waren ieder jaar goed vertegenwoordigd. Omdat dit thermovormbare materiaal unieke ontwerpen mogelijk maakt en vraagt om specifieke kennis en skills, hebben we ook de categorie Solid Surface interieur aan het rijtje toegevoegd. Daarnaast verdienen Duurzame Interieurs met oog op de toekomst, mens en milieu vanaf dit jaar extra aandacht met een eigen Maatwerk Award. In totaal worden er dus prijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën én kan er straks weer gestemd worden voor de Publieksprijs.

Een Maatwerk Award win je niet voor niets. Hoogwaardige kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en de toepassing van traditionele en innovatieve technieken staan voorop. Daarnaast beoordeelt de professionele vakjury maatwerk projecten op de kennis van en het gevoel voor materialen en de context waarin deze worden toegepast.

VAN NOMINATIE TOT GRANDE FINALE: ZO VERLOOPT #MWA2020

Deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards verloopt net iets anders dan voorgaande jaren. In november selecteert een professioneel jurypanel, bestaande uit diverse interieurbouwers, de regiofinalisten. Op 11 december kon je de regiofinale live vanuit je eigen kantine of woonkamer volgen. We gaven dus een digitale draai aan de regiofinale, maar alle ingrediënten voor een feestelijke avond waren aanwezig. En de Grande Finale volgt op 3 juni om 17:00 uur, wederom in een digitale vorm. Maar we beloven dat het een spectaculaire show wordt waarin we een waardig podium geven aan alle deelnemers!

DE VAKPRIJS VOOR EN DOOR INTERIEURBOUWERS

De Baars & Bloemhoff Maatwerk Award is de vakprijs voor en door interieurbouwers. Omdat zij als geen ander weten wat maatwerk in de praktijk betekent, hebben we deze editie een jurypanel van interieurbouwers en professionals ingeschakeld om de regiofinalisten te selecteren. Benieuwd aan wie het de eer is om al die prachtige inzendingen te jureren? De voltallige jury stelt zich graag aan je voor in deze video en vertelt wat maatwerk voor hen betekent.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen