Sluiten

Over Baars & Bloemhoff

Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.

Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een jonge club mensen van  gemiddeld 35 jaar, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Wat drijft ons?

Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

Wat willen we?

We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Kortom: wij helpen je graag jouw mooiste interieurproject te realiseren!

Hoe doen we dat?

Onze interieurprofessionals adviseren je op één van onze 4 verkoopkantoren en onze accountmanagers komen graag bij je langs. Daarnaast ben je van harte welkom in onze Broeinest locaties in Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, waar je meer dan 3.000 wisselende decoren op minimaal A4-formaat kunt zien en voelen. Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor makers en ontwerpers van fysieke omgevingen. Een plek waar je geadviseerd wordt over de nieuwste materialen, geïnspireerd raakt door textuur & kleur, je netwerk vergroot en kunt werken aan je projecten. Daarnaast biedt Broeinest diverse faciliteiten zoals flexwerkplekken, spreekkamers, ruimte voor brainstormsessies, workshops, ontbijtsessies en lezingen.

Social Media

Ook via onze social media kanalen houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste interieurtrends, materiaal collecties, verwerkingstips & tricks en de mooiste gerealiseerde projecten, volg jij ons al?Volg ons op LinkedIn


Volg ons op Instagram


Volg ons op Facebook


Volg ons op YouTube

Hoe kunnen we je helpen?

Voor een bezoek van een accountmanager of afspraak met een architectenbezoeker, mail naar: info@baars-bloemhoff.nl

Een bezoek aan één van onze Broeinest locaties kan uiteraard zonder afspraak. Binnen Broeinest is de 'Spin in ’t Nest' aanwezig voor uitgebreid materiaaladvies en het beantwoorden van al jouw vragen. Voor meer informatie, specifieke vragen of het maken van een persoonlijke afspraak, mail naar: info@broeinest.nl

Duurzaamheid

Een toenemend aantal producten uit ons assortiment zijn FSC, PEFC of Keurhout Duurzaam gecertificeerd. Door het kiezen voor producten met deze keurmerken dragen we bij aan het behoud van de bossen. Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen wereldwijd zijn ervan afhankelijk voor hun levensonderhoud. Tachtig procent van alle planten en dieren leeft in het bos. Bossen zorgen voor een gezond klimaat en voor zuurstof. En natuurlijk zijn bossen belangrijk voor al het hout dat we gebruiken in de bouw. Nog steeds verdwijnt er elke twee seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld. Steeds meer opdrachtgevers vragen daarom om hout en plaatmateriaal afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke toepassing is er een duurzaam gecertificeerd alternatief beschikbaar.

Projectfoto’s

Ben je trots op een door jou gerealiseerd interieurproject waarin een van onze merken verwerkt zit, dan bieden we je een podium om dat te delen via deze website en onze social media kanalen waarop we dagelijks actief zijn. Wil je daar gebruik van maken, laat dat dan weten via: marketing@baars-bloemhoff.nl

Certificeringen Baars & Bloemhoff

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen